GA JIJ MET ONS RUIMTE BIEDEN AAN...?

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling (Landelijk gebied) Raalte 24-40 uur HBO-WO

Wij bieden je een baan, waarbij je met ons werkt aan een leefbaar en aantrekkelijk buitengebied. Of dat nu is door met overheden mee te denken over de energietransitie, ondernemers te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen of particulieren te helpen hun woonwens in het buitengebied mogelijk te maken. Ook binnen de bebouwde kom bieden we regelmatig perspectief bij herontwikkeling. Kortom, we zijn actief op vele fronten en we hebben een grote variatie aan opdrachtgevers.

JIJ

Je zoekt met onze klanten en in afstemming met het bevoegd gezag, naar slimme (en vernieuwende) oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken en bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Je weet het overzicht te houden over de opdracht én denkt breder dan alleen de vraag. Je stelt ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen op, coördineert de benodigde onderzoeken, verzorgt het omgevingsmanagement en adviseert strategisch over planologische procedures en vergunningen.

Verder beschik je over:
• Minimaal een hbo-opleiding, bijvoorbeeld ruimtelijke ordening, planologie of sociale geografie.
• Aantoonbare ervaring als adviseur ruimtelijke ontwikkeling en het zelfstandige begeleiden en opstellen van ruimtelijke plannen.
• Affiniteit met het landelijk gebied.
• Goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor strategie en belangen.

Je werkt doelgericht, koppelt daadkracht en communicatieve vaardigheden aan een open en optimistische kijk op werken en leven. Je bent flexibel als het kan en duidelijk als het moet. Jouw beslissingen zijn goed onderbouwd, je denkt in mogelijkheden, kan belangen afwegen en weet te overtuigen.

HET TEAM

Het team bestaat uit 5 medewerkers: Ina, Liset, Anouk, Niels & René. BiedtRuimte is een jong en dynamisch bedrijf. Wij werken nauw samen en zijn toch elk verantwoordelijk voor onze eigen, afwisselende projecten. Dit maakt dat het werk iedere dag anders is. We zijn een groeiende organisatie met een informele, enthousiaste werksfeer, waarbij we elkaar scherp houden.

AANBOD

Wij bieden je een zelfstandige, uitdagende fulltime functie aan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid je interesses binnen het vakgebied te verbreden. Goede arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard vanzelfsprekend. Parttime werken is bespreekbaar, evenals gedeeltelijk thuiswerken. Uiteraard zorgen we voor een goed inwerktraject. Ons kantoor bevindt zich in het buitengebied van Raalte en je wordt onderdeel van een gezellig team. Enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief via onderstaande link naar ons toe en wie weet treffen we elkaar binnenkort onder het genot van een (digitaal) kopje koffie!

Heb je vragen?

Stel ze ons gerust