BIED JIJ MET ONS RUIMTE AAN...?

Projectleider bij BiedtRuimte

Ben jij een projectleider die het leuk vindt om overheden, ondernemers en particulieren te adviseren over ruimtelijke plannen op het platteland? Maak jij hen graag wegwijs tussen alle regels en richtlijnen, zodat zij hun plannen succesvol kunnen realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou. BiedtRuimte telt op dit moment 6 adviseurs die werken aan mooie projecten in het buitengebied van Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Dit doen we op een schitterende monumentale locatie; het voormalige koetshuis van Havezate Den Berg in Dalfsen.

WAT DOET EEN PROJECTLEIDER VAN BIEDTRUIMTE?

Je bent bij BiedtRuimte verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van projecten in het buitengebied. Het gaat over uitdagende projecten, waarbij je zelf aan het stuur zit en zelf het contact met de opdrachtgever onderhoudt. Projecten waar we aan werken: Vitale vakantieparken (het ontwikkelen van een routekaart, waarbij we duidelijkheid scheppen in de complexe wet- en regelgeving van N2000 en GNN), omschakelende agrarische bedrijven, zonneparken, drinkwaterprojecten, natuurontwikkelingsprojecten, dorpsuitbreidingen en zorg in het buitengebied.

WIE ZOEKEN WE?

We zijn op zoek naar een projectleider ruimtelijke ontwikkeling die ervaring heeft in de ruimtelijke ontwikkeling tot en met een bestemmingsplan (en liever nog een omgevingsplan). Bovendien zoeken we mensen die weten wat er speelt op het platteland. Het is een pre als je een van de volgende opleidingen hebt afgerond:

  • Landgebruiksplanning (Land use planning, Wageningen University)
  • Ruimtelijke ordening en planologie (bijvoorbeeld Saxion)
  • Tuin- en landschapsinrichting (Hogeschool van Hall Larenstein)
  • Landelijk vastgoed en makelaardij (Aeres Hogeschool)

KOM KENNISMAKEN!

Word jij ons nieuwe teamlid? We laten je graag kennismaken met ons gezellige team en mooie werklocatie. Mail met Rene Nijmeijer voor meer informatie of een directe sollicitatie (Rene@BiedtRuimte.com) of bel hem op 06-2058 0061.

Heb je vragen?

Stel ze ons gerust