BIEDT JIJ MET ONS RUIMTE AAN...?

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling, landelijk gebied | 24-40 uur | Hbo/wo

Meewerken aan een leefbaar en aantrekkelijk buitengebied in Noordoost-Nederland? Nou, dan is dit voor jou dé baan! Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling houd je je namelijk bezig met zeer afwisselende werkzaamheden binnen thema’s als wonen, recreatie, zorg, natuur, drinkwater, landbouw en landschap. En dat ook nog eens voor heel veel verschillende opdrachtgevers! Het ene moment zit je aan tafel bij overheden, de volgende dag schuif je aan bij mkb’ers, terwijl je daarna weer een particulier helpt. Variatie genoeg dus!

JIJ ZOEKT SAMEN MET ONZE KLANTEN...

… naar slimme en vernieuwende oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Dit doe je natuurlijk in overleg met het bevoegd gezag. Jij werkt doelgericht en je weegt belangen goed af, maar je denkt vooral ook breder dan de vraag alleen. Je ziet namelijk altijd mogelijkheden.

Tegelijkertijd ben jij op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, heb je ervaring met ruimtelijke planvorming, omgevingsmanagement, het controleren van bestemmingsplannen én het aansturen van projecten. Wat je ook doet: je weet altijd perfect het overzicht te houden. Je communiceert helder, bent flexibel als het kan, maar duidelijk als het moet.

 

Verder beschik je over:

• Minimaal een hbo-opleiding, bijvoorbeeld ruimtelijke ordening, planologie of sociale geografie
• Aantoonbare ervaring als adviseur ruimtelijke ontwikkeling, maar ook in het begeleiden en opstellen van ruimtelijke plannen
• Affiniteit met het landelijk gebied
• Goede communicatieve vaardigheden
• Gevoel voor strategie en belangen

JIJ WERKT SAMEN MET ONS...

… vol enthousiasme aan mooie projecten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met zeven medewerkers: Ina, Ilze, Liset, Anouk, Niels, Roan & René. We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze eigen projecten, maar we werken zeker wél nauw met elkaar samen. Daarnaast houden we van gezelligheid. Zo lunchen we samen, maar gaan we na werk ook graag nog even samen wat eten of drinken.

WIJ BIEDEN JOU...

… een zelfstandige en uitdagende fulltime-functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van je interesses binnen het vakgebied. Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, net als een goed inwerktraject. Ook parttime werken is bij ons bespreekbaar.

Bij BiedtRuimte kun je daarnaast flexibel werken, al zouden wij ons kantoor zéér aanraden. Waarom? Vanwege de gezelligheid, maar zeker ook omdat onze werkplek zich in een voormalige koetshuis op landgoed Den Berg bevindt. Aan natuur en cultuurhistorie dus absoluut geen gebrek.

Enthousiast geworden? Stuur jouw CV met motivatiebrief via onderstaande link naar ons toe. Wie weet treffen we elkaar binnenkort onder het genot van een kopje koffie!

Heb je vragen?

Stel ze ons gerust